söndag 4 januari 2009

Så ja...

Jaha, hmm, vad ska man skriva här då... Ha nog funderat ett tag på o skaffa en blogg, men nog bara inte blivit av ännu, så tänkte nytt år, nya tider, o här e jag! :) Tänkte försöka skriva lite om vad som händer i min vardag, så mest blir det väl om familjen o barnen.

Kan ju börja med vad som hänt detta år då. Var till Sverige, närmare Edebo till våra underbara vänner Putte o Josse med barn, o firade nyår. Var ett riktigt fint o lugnt nyårsfirande. Helt skönt då man hade en son som absolut inte ville sova. Man blir lätt ganska mör efter en vecka utan sömn.

Iaf, i Sverige va vi o blev en dag längre än planerat då jag o Josse kom på att vi måsta ta en sväng ti Ikea. :) Kom till slut hem igår sen o tog det bara lugnt på kvällen. Jimmy kom över en sväng på kaffe på kvällen.

Ida har Kaj varit här typ hela dan. Sku nog bara komma en sväng för lite hjälp med datorn men blev här ett tag då han blev insnöad. Kom så mycket snö medans han va här, så han kom inte härifrån förrän dom hade varit o plogat. :) ÄNTLIGEN e d snö om man säger som så. Hoppas nu att den stannar ett tag, men vad jag förstått så ska det va kallt en stund till iaf, så får hoppas att det stämmer bara. Sku ju va jättekul för barnen om den stannar en stund iaf. På onsdag börjar Zica parken igen så, så roligt om dom får åka lite pulka igen. Hoppas bara vi slipper akutenbesök denna gång.

Nå detta får bli allt för denna gång...

// Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar