torsdag 4 juni 2009

Äntligen är dom här!!!

Ja, nu har dom efterlängtade vattkopporna även hittat hem till oss! För om det inte är vattkoppor Zev har nu så vet inte jag hur vattkoppor ser ut. Började vid helgen me att han fick stora röda blemmor på ryggen o i ansiktet som vi trodde va myggbett då dom dök upp i samma veva som alla miljoner mygg här på gården. Ha väl lite reagerat tidigare i veckan att det va som små finnar i dom där blemmorna, men tänkte att det kanske kan bli så, att han kanske är lite känslig mot myggorna, men ida började jag titta lite närmare på dom i ansiktet, o det är gula små små blåsor han har där, så måste ju nog vara vattkoppor han har, ÄNTLIGEN säger jag bara! Zica har oxå klagat på att det kliar på nätterna, o igår jättesvettig, men vi tänkte att det beror nog bara på att det e varmt, men kanske hon hade feber. O hon har nån liten prick lite här o var med som är som vätskefylld, samt några sönderkliade småsår, så förhoppningsvis så har även hon fått kopporna! Så perfekt o få det nu när Uffe e hemma, ist för typ i höst när vi båda (förhoppningsvis) jobbar o barnen ska vara på dagis... :)

Ida så har jag jobbat. O sen hem o laga lite mat o så. Sen kom Camilla ut på middag. ÄNTLIGEN hitta hon hit ut igen. O MÅSTE verkligen ta mig ti stan nåt oxå o kika in hennes nya lya... :)

På kvällen kom även Skagborna ut på kaffe. Va nog planerat sen länge, men blev bara bättre besök när vi bjöd på vattkoppor ti kaffet :) Ja, o så fick dom lite rabarberpaj me såklart :)

Å imorn kommer Putte o Josse igen! Tjoho!!!

2 kommentarer:

  1. Men han är väl "pigg" ?!! *fniss*

    "duvbarn"

    SvaraRadera
  2. Men han är väl "så pigg" !! (*fniss )

    "duvbarn"

    SvaraRadera