lördag 25 april 2009

Lugn lördag

Jupp, d blir det nog ida. Iaf den lilla tid man e hemma. Ska nämligen jobba 14-21 ida... Men fint me lite extra pengar, så helt ok e d :) O så trivs jag ju så superbra, så rena nöjet o fara på jobb än så länge... :)

Igår kväll va vi ti Skag en sväng. La lite slingor i håret, men blev massa klet över, så laga "foliepaketsslingor" på Sara oxå, o konstatera att det va nog hon som fick all färg, för jessus va ljus hon blev. O hon som ska på middag ida me halva släkten i Stockholm... Stackars lilla Sara... ;)

Annars va det riktigt trevligt. Som vanligt... Va inte hemma förrän halv 1 på natten. Korkade som vi va så va vi via Rökka på vägen hem, något som vi båda ångra bussigt efteråt. Märks att man inte äter så mycket längre, va så äckligt proppmätt efter en pirog att man bara ville spy! :/ Nej, fy va äckligt det va! Så tar nog länge ti nästa Rökkabesök, o då blir det nog bara 1 korv typ... :/ Nå, tur att det händer nåt åt nåt håll iaf...:)

Nu ska jag gå o byta blöja på junior, för låter som att det e nån smärre utskrift på gång... :/ Skönt me en helt blöjfri här hemma måste jag säga :)

2 kommentarer:

  1. Haha..alla frågade var jag gjort det med håret för de tyckte det var skit snyggt, så kom ganska lindrigt undan =) bara och berätta historien och så....men ingen verkade bry sig något extra, vilket var tur =)

    kram

    SvaraRadera
  2. Men då blev d ju inte så farligt iaf :)

    SvaraRadera