torsdag 16 juli 2009

Det närmar sig...

Tjoho tjohej, det magiska 30-strecket närmar sig med stormsteg! Har nog hela tiden sagt att jag inte har nån 30-ångest, o det har jag väl nog egentligen inte, har ju typ det man "förväntar" sig att ha när man fyller 30, så som man, hus o barn. E väl bara vovven som fattas, men den får nog fattas några år till... E väl mera det där att man faktiskt byter den där 1:a siffran, att man inte längre är någe på 20 längre som spökar mera. Men känns nog egentligen ganska bra!

Har en så snäll chef just nu som kom o fråga om jag ville ÖLa imorn, o självklart sa jag JA! Så nu har jag 3 dar ledigt framför mig, med den otroliga prestandan att jobbat 2! dar denna vecka! Jobbigt värre!!! ;)

Ida ha vi handlat inför helgen, imorn blir det tårtbakardag för hela slanten, o så lite städning där emellan. Har iaf de sista brödena i ugnen nu till smörgåstårtan, så det är klart iaf. Imorn ska tårtorna fyllas, Pavlovarullsbottnarna, lr va det heter, lagas o så städas lite... Sen kanske Skagborna sku komma redan imorn kväll! KUL! Den som lever får se...

På lördag sen e d dax o mumsa alla tårtorna. Kommer väl lite släkt o vänner... Hoppas verkligen att vädret står oss bi så vi kan vara ute hela dan. Men verkar lovande iaf om man tittar på SMHI :)

Fick förresten mannens present ida, han tänkte att jag kanske sku ha behov av den imorn, o han hade nog lite rätt. Fick en ny hushållsassistent, så nu har jag en hel komplett, så kan man använda den lite mera :)

Nu tror jag det blir lite SkipBo o så nån cider :)

2 kommentarer:

  1. Om vi inte hörs så ska du ha det så bra på söndag. För de e väl då de gäller.

    SvaraRadera
  2. Tack tack till vem du nu är???

    SvaraRadera