måndag 21 december 2009

Sista tanden borta...

Tjopp sa det bara så röck tandläkaren den sista av Zevs 2 små framtänder. Så nu får stackarn va utan framtänder en sådär 5-6 år minst... Undra hur konstigt det kommer att bli för han sen när han får sina "riktiga" tänder?

Lite positivt har det varit i helgen iaf. Fick vår maxi såld! Trodde ALDRIG att nån på denna ö sku köpa den, men 2 trevliga pojkar va ut o köpte den igår. Än står den på gården, men sku väl komma o hämta den nåt sen efter nyår. Så härligt iaf o veta att den kommer att komma ut på sjön igen. Hoppas man möter på den nåt i sommar :)

Så efter att dom varit här så begav vi oss först ti Bovik för att lämna julklapp ti farmor o farfar. Efter det begav vi oss mot Eckerö för att kolla på o köpa bil som vi körde ner ti bästaste Skagborna sen. Då den är avställd får man inte riktigt köra den på väg, så då va det liiite närmare o lämna den i Skag ist för att köra enda hem.

Efter det så blev det en hastig sväng ti mormor o morfar för att lämna paket o sen en snabbis ti Uffes farmor o farfar. Sen va vi o köpte säng ti barnen. :)

Hem, slänga i sig lite mat o så kom Skagborna samt Kaj o Johanna ut på kaffe. Fick helt underbar bröllopspresent/julklapp av Sara o Patrik; en barnfri helg! Fy f*n va härligt! Måste bara finna nån bra helg o hitta på nåt sen så vi får njuta lite av ledigheten :)

1 kommentar:

  1. klart ni ska ha en helt barnfri helg ! det är ni nog värda efter alla bravader som ni haft den senaste tiden! Ladda batterierna bara du och Uffe!!
    vi tar dem gärna vare sig ni har ngr planer eller inte..helt hur som och det är inte bara en helg det gäller utom så ofta ni behöver och som det passar!
    Kram

    SvaraRadera