lördag 12 december 2009

Lördag!

O gräsänka. Hur trist är inte det då? Veckorna går nog bra att han e borta, det är jag så van med, o veckorna går ju endå så fort med jobb o allt. Men sen kommer dom här helgerna. Känner mig typ ensammast i hela världen då man vet att alla andra e typ hemma o myser med familjerna. Man vill ju inte tränga sig på o så... Men så e d ju tur man har världens bästa Sara o Patrik som man våldgästar lite mot kvällen så slipper jag vara ensam hela dagen iaf... Så efter Zevs dagsova ida så beger vi oss mot Skag för lite middag, tvmys o nån kall... O självklart SINGSTAR! Ja så imorn så är man så där tyst o snäll igen lr nåt...
O så är det ju lucia imorn. Har nog planer på att fara o kika på luciatåget o hoppas på att träffa nån bekant eller 2 man inte sett på länge. Det sku ju nog vara riktigt nice. Bara o hoppas att det inte regnar. Snö o kyla e inga problem, bara det som sagt inte regnar.
Ida ser det iaf ut o bli en toppendag när man tittar ut genom fönstret. :)

Ha en bra dag alla, o en trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Du behöver verkligen inte känna dig påträngande då det ALLTID är roligt att få besök av er, så nästa gång en "Uffefri" helg infaller är du och barnen Välkomna!!!

    Patrik har ju sitt spel nu så honom går det ingen nöd på och kanske han showar för oss nästa gång med...vem vet :p

    Ha det bäst nu och tusen tack för en super helg!!!

    puss och kram

    SvaraRadera
  2. Det är ju allt en himla tur att jag har er :)

    Men vi kan nog komma fast Uffe e me oxå, så kanske dom båda showar loss till vår fina sång :)

    Tusen tack för en urkul helg!

    Puss o kram

    SvaraRadera